Zorg rondom geboorte

R O M M E L M E L D I N G 

Een spannend moment, nu gaat het gebeuren! Als de bevalling begint, bel je de verloskundige. Als je onder behandeling bent van een gynaecoloog, neem je contact op met het ziekenhuis. Bel daarna Jannet kraamzorg om mij op de hoogte te stellen door middel van een rommelmelding, dat de bevalling is begonnen. Tijdens de intake zal Jannet kraamzorg hier de instructies voor geven. 

Als jullie het prettig vinden, kan je gebruik maken van de VIP (Vervroegde Inzet Partus) Dat betekent dat de kraamverzorgende er vanaf het begin van de bevalling bij is. Deze ondersteuning wordt volledig vergoed door de verzekering. Mochten jullie hier gebruik van willen maken, dan kan je dit aangeven bij de verloskundige. Tijdens de intake zullen we jullie wensen en vragen rondom de bevalling bespreken. 

B E V A L L E N 
J U L L I E  T H U I S ?

Dan zal de verloskundige aangeven wanneer jullie mij kunnen bellen voor assistentie. Hiervoor ben ik 24/7 bereikbaar. Als het moment daar is dat jullie je baby in de armen kunnen sluiten, geven de verloskundige en de kraamverzorgende jullie de ruimte om samen kennis te maken met jullie baby. 

Het gouden uurtje! Na de bevalling blijft de kraamverzorgende nog enkele uren om jullie en je baby te verzorgen en de  eerste instructies te geven.

B E V A L L E N  J U L L I E 
I N  H E T  Z I E KE N H U I S ? 

De verloskundige bepaalt op welk tijdstip jullie naar het ziekenhuis kunnen gaan voor de bevalling. De verloskundige uit het ziekenhuis of de gynaecoloog begeleidt samen met de verpleegkundige jou bevalling.

Wanneer jullie weten dat je naar huis mag, geef je dit door aan Jannet kraamzorg. Daarna kunnen we samen een tijdstip afspreken om de zorg te starten.

Neem contact met me op!