Gastenboek / fotogalerij

Lees hier de reviews van mijn gezinnen en/of deel je ervaring! 

Ik ben erg benieuwd hoe jullie terugkijken op de kraamweek. Deel jullie ervaring!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bedankt voor het berichtje!
23 berichten.
Anne Wim Thesse en Sofie uit Bennekom heeft geschreven op 11/02/2020 om 18:49
8 dagen kraamzorg gekregen van Jannet. Het was geweldig! We hebben heel veel van je geleerd en hele fijne gesprekken gehad. Hierdoor duidelijke beslissingen kunnen maken en ook de juiste zorginstanties kunnen inschakelen waar nodig! Er was bij jou de ruimte voor een lach en een traan. Thesse kwam op de laatste dag thuis en was opzoek naar je. De liefde die daar vanuit gaat is niet te verschuilen. Je hebt op ons een blijvende indruk gemaakt! Hartelijke bedankt! Wim Anne Thesse en Sofie
Cor & Marieke uit Voorthuizen heeft geschreven op 09/12/2019 om 10:44
Wat kijken we terug op drie prachtige dagen dat Jannet bij ons kraamde. Ze heeft met zoveel passie, liefde, zorgzaamheid en betrokkenheid onze kraamweek tot een hele bijzondere en fijne ervaring gemaakt. Ze is een ontzettende lieve en leuke kraamverzorgster die oog heeft voor het hele gezin. We ervaarden haar manier van zorgen als een warme deken. Ons zoontje van 2 heeft ook volop van haar positieve aandacht genoten, het is mooi om te zien als je kind zich volledig op zijn gemak voelt en het zo "eigen" lijkt. We zouden haar zeker aanraden, voor zowel beginnende ouders als ouders met kinderen.
Joost en Matty uit Barneveld heeft geschreven op 14/11/2019 om 08:17
Wij zijn heel blij dat we Jannet als kraamverzorgster hadden. In de kraamweek konden wij wel wat extra ondersteuning gebruiken. Jannet weet van doorpakken, is nuchter, vrolijk en superlief. Door wie zij is als kraamverzorger heeft ze bij ons bijgedragen aan een hele bijzondere kraamweek, waarin wij konden werken aan herstel; leren over huiltjes, borstvoeding en poepluiers en ook ontzettend konden genieten. Als een volgende zwangerschap zich zou aandienen, weten we Jannet direct te vinden.

Neem contact met me op!